Wie we zijn

Onze Sterkte. Uw cijfers.

We zijn een ervaren en vooruitstrevend accountantskantoor in Antwerpen. Financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch advies is onze kwaliteit. KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen zijn onze specialiteit. Graag bouwen we met u aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Helder en persoonlijk advies

Een betrouwbare sparringpartner die u adequaat, efficiënt en professioneel van dienst is. Met ons bespreekt u uw ideeën en doelstellingen. Wij fungeren als klankbord en geven u glashelder advies.

Coaching

Startende en snelgroeiende bedrijven vragen goede coaching. Vermijd impulsieve beslissingen, te optimistische financiële plannen en inschattingsfouten. Een stabiel huis bouwt u enkel op solide en goed doordachte fundamenten.

Duurzaam netwerk

Sommige vraagstukken vragen een doorgedreven expertise. Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij u doorverwijzen naar de specialist die u nodig heeft. Ongeacht het vraagstuk, bij ons kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaand advies.

Onze waarden

We staan voor engagement, verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Wij begrijpen uw leefwereld en bieden betrouwbaar en persoonlijk advies. Wij respecteren de disciplinaire regels waaraan bedrijfsrevisoren en belastingconsulenten gehouden zijn. We delen graag onze kennis met u en anticiperen op uw behoeften.